середа, 11 квітня 2012 11:49

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецькі лікарі 13 квітня приїдуть оглядати лікарню для Тимошенко

Німецькі лікарі 13 квітня приїдуть оглядати лікарню для Тимошенко
Юлія Тимошенко відмовилася лікуватися у клініці "Укрзалізниці". Фото: ukranews.com

Німецькі лікарі приїдуть в Україну 13 квітня для ознайомлення з умовами Центральної клінічної лікарні № 5 "Укрзалізниці" (Харків), в якій збираються лікувати екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

"Німецькі лікарі усно проінформували МЗС про те, що 13 квітня вони готові прибути в Україну і оглянути клініку, де планується лікування Тимошенко", - повідомив у середу директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.

Він додав, що письмового підтвердження свого приїзду іноземні медики поки не надали, проте українська сторона на них чекає і готова максимально сприяти лікарям.

Нагадаємо, що під час спілкування з представниками Freedom House, Тимошенко наголосила, що не проти лікуватися, але лікарню, до якої її мають перевести, повинні оглянути німецькі лікарі.

Раніше генеральний прокурор України Віктор Пшонка дозволив лікування Тимошенко за межами Качанівській виправній колонії (Харків), де вона зараз перебуває. Тимошенко планується проводити у відділенні патології хребта та периферичної нервової системи ЦКБ № 5 "Укрзалізниці".

Однак Тимошенко відмовилася від лікування в цьому закладі. "У той час, коли мільйони людей страждають, не маючи грошей на необхідні ліки та лікування себе і своїх дітей, ви влаштовуєте демонстрацію розкоші в лікарнях і в'язницях для піару. Саме тому я категорично відмовляюся від штучно створених бутафорських умов в лікарні "Укрзалізниці", - йдеться в заяві Тимошенко на адресу президента Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі лікарі 13 квітня приїдуть оглядати лікарню для Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі