вівторок, 29 липня 2014 13:11

Ніхто не хоче виконувати дебільних наказів корумпованих генералів - Ярош

Ніхто не хоче виконувати дебільних наказів корумпованих генералів - Ярош
news.bigmir.net

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош заявляє, що влада не хоче озброювати добровольців, бо боїться свого народу.

Про це він сказав в інтерв'ю "Главкому".

"Ті люди, які зараз при владі, це перетасована колода, яка багато разів була і при тій владі, але на різних посадах. Відповідно, вони і тоді були перелякані народом, Майдан зливали, і тепер вони займаються тим же самим. Якби не добровольці, невідомо, як би взагалі розгорталися події, чи не було б на Донбасі так само як і у Криму, жодного спротиву, жодної боротьби. Ви ж бачили, як здавалися міста, цілі райони, за які треба тепер платити кров'ю українських патріотів", - сказав Ярош.

За його словами, у Генштабі засідають "корумповані генерали".

"Ми були не проти якогось офіційного статусу, але те, що нам пропонувала держава, в переважній більшості людям не підходило. Тому що ніхто не хоче виконувати дебільних наказів корумпованих генералів Генштабу і Міноборони, які сидять в штабі АТО. І, як показує практика, ми були праві, бо зараз видно, скільки російської агентури з тих штабів виявляє СБУ. Тому ми пішли шляхом певної партизанщини", - зізнався Ярош.

 

Зараз ви читаєте новину «Ніхто не хоче виконувати дебільних наказів корумпованих генералів - Ярош». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі