четвер, 01 травня 2014 16:33

"Ні Путін, ні його оточення не злякалися санкцій Заходу" - політолог

"Ні Путін, ні його оточення не злякалися санкцій Заходу" - політолог
Фото: elise.com.ua

Політолог Кость Бондаренко сумнівається у тому, що санкції заходу вплинуть на поведінку президента РФ Володимира Путіна щодо України.

Про це Бондаренко сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Якщо попередні санкції не вплинули на Путіна, то й нинішні не вплинуть. В даній ситуації Обама просто робить упереджувальний крок. Я чув вже заяви російських діячів, які підпали під ці санкції. Так от ні Володін (заступник глави адміністрації президента РФ — ред.), ні Козак (віце­-прем'єр РФ — ред.) не виглядали якимись збентеженими чи засмученими", ­ зазначив політолог. "Ні Путін, ні його оточення цих санкцій не бояться", ­ додав Бондаренко.

Він переконаний, що із сепаратистами у Слов'янську потрібно домовлятися, а не ігнорувати.

"На сході люди діють тими ж методами, як діяли й на Майдані. Єдине, що з ними потрібно робити, це розмовляти. Чому Турчинов жодного разу не побував у Слов'янську? Чому він не ініціював переговорний процес? Якщо там діють російські військові, то там їх лише кілька осіб, які виступають в ролі консультантів. Тут потрібно діяти методом переговорів, а не ігнорування", переконаний експерт.

Нагадаємо, що 28 квітня США ввели жорсткі санкції проти оточення Путіна і російських компаній. Так, підпадають під санкції керівники "Роснефти" і "Ростеха", а також віце­прем'єр уряду РФ.

Зараз ви читаєте новину «"Ні Путін, ні його оточення не злякалися санкцій Заходу" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі