середа, 25 грудня 2013 14:36

Не виключаю, що до побиття Чорновол причетний Тулуб - Булатецький

Не виключаю, що до побиття Чорновол причетний Тулуб - Булатецький
Микола Булатецький Фото: tyzhden.ua

Кандидат у нардепи по 94-ому виборчому окрузі Микола Булатецький розповів, що журналістка Тетяна Чорновол з колегами планувала опублікувати розслідування щодо губернатора Черкаської області Сергія Тулуба.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Булатецький не виключає, що саме це розслідування могло бути підставою того, що Чорновол сьогодні вночі жорстоко побили.

"Неприємна історія. Особисто з нею (Чорновол - ред.) - у добрих стосунках. Ви ж розумієте, що це все робота режиму. Ми з нею спілкувались на предмет діяльності одного з одіозних членів команди Януковича - губернатора Черкської області Сергія Тулуба. Вона висвітлювала його статки в Іспанії і була там в його маєтках. Цю виборчу кампанію на 94-ому окрузі очолював саме Тулуб. Вона допомагала нам розкрити у ході кампанії ті злодіяння і домовилась з групою журналістів зробити журналістське розслідування і показати Україні. Тому не виключаю, що до таких дій міг бути причетний особисто Тулуб", - заявив Булатецький.

"Він фактично був керівником штабу і керівником групи фальсифікаторів. Відповідально заявляю, що він керував всім процесом", - також сказав кандидат в нардепи.

Зараз ви читаєте новину «Не виключаю, що до побиття Чорновол причетний Тулуб - Булатецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі