середа, 07 травня 2014 20:10

"Не варто торгувати повітрям" - Яценюк відповів Путіну про перенесення референдуму

"Не варто торгувати повітрям" - Яценюк відповів Путіну про перенесення референдуму
Арсеній Яценюк Фото: podrobnosti.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк скептично ставиться до заяви президента РФ Володимира Путіна про призов представників південного сходу України відкласти намічений на 11 травня референдум.

"Володимире Володимировичу, торгувати повітрям якось не личить вам, як президенту великої країни", - сказав Яценюк після закінчення виїзного засідання уряду в Харкові в середу.

"Те, що Росія просить перенести якийсь референдум 11 числа, так треба проінформувати російського президента, що 11 числа в Україні ніякого референдуму не було заплановано. А якщо терористи і сепаратисти, які підтримуються Росією, отримали команду перенести те, що не планувалося, так це їхні внутрішні розборки", - підкреслив український прем'єр.

Раніше Путін закликав представників південного сходу України відкласти намічений на 11 травня референдум.

"Просимо представників південного сходу України, прихильників федералізації країни перенести намічений на 11 травня поточного року референдум", - сказав Путін, відзначивши, що закликає до цього кроку "з тим, щоб створити необхідні умови для діалогу" з владою в Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Не варто торгувати повітрям" - Яценюк відповів Путіну про перенесення референдуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі