четвер, 31 січня 2013 00:15

Не слухайте провокаторів, по типу "промокашки" - Москаль відповів Лук'янову

Не слухайте провокаторів, по типу "промокашки" - Москаль відповів Лук'янову
Геннадій Москаль. Фото: ipress.ua

Народні депутати Геннадій Москаль, Микола Княжицький, Олег Ляшко спростовують інформацію, розповсюджену "регіоналом" Владиславом Лук'яновим про підроблені їхні підписи за скликання позачергової сесії.

"Ну хто він такий? Звідки в нього може бути така інформація? Послухайте, він має у Верховній Раді таке поганяло – "промокашка". Значить, що це "промокашка" говорить всяку маячню. Я навіть на бланку комітету Верховної Ради з питань по боротьбі з організованою злочинністю та корупції не одноразово звертався до пана Литвина (він же як Брежнєв керує тією прикордонною службою) надати відомості про перетинання кордонів тих чи інших політиків", - пояснив Москаль в коментарі Gazeta.ua.

Окрім того він зауважив, що у Державній прикордонній службі йому пояснили про необхідність письмової заяви від Лук'янова і лише тоді буде надана необхідна інформація.

"Я би хотів знати, хто це розголосив. Якщо Литвин, то я звернуся до суду, аби його зняли із займаної посади у зв'язку із порушенням закону України. Єдиний хто може сказати, чи це мій підпис, це я, - обурився Москаль. - Хто його уповноважив влазити в моє приватне життя? При чому тут міліція до підписів народних депутатів про скликання позачергової сесії? Я не можу, як то кажуть по блатному, врубитися".

"Лук'янов просто папуга, який підписався під готовим текстом, який створили в стінах офісу Партії регіонів, оскільки такими даними він не міг. Не слухайте провокаторів, по типу "промокашки", - резюмував Москаль.

Водночас, в коментарі Gazeta.ua Ляшко також розповів про свій підпис: "Насправді цей підпис мій, поставлений за моїм дорученням. Це факсиміле і тільки за моїм дорученням помічник його використовує. Мене справді декілька не було в Україні і до мене звернулась керівник секретаріату фракції "Батьківщина", а я свідомо дав доручення поставити свій підпис (факсиміле) за проведення сесії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лук'янов каже, що підписи Москаля та Ляшка за позачергову сесію несправжні, бо вони були закордоном

Говорячи про причини подібних заяв з боку представників Партії регіонів, Ляшко зауважив: "Вони просто бояться розгляду цього питання, питання політичних в'язнів. Якщо заяви їхні відповідають дійсності, то чого ж їм боятися, проводьте позачергову сесію. Нехай вся Україна бачить. Якщо Партія регіонів під надуманими причинами фактично зриває проведення позачергової сесії, то очевидно, що у них просто немає доказів, щодо звинувачення Тимошенко".

В свою чергу, на своїй сторінці в Фейсбук, Княжицький написав: "Прочитав Укрінформ і ледь не впав від брехні і нахабства регіоналів і особисто Лук'янова!! Це, виявляється мене 22 січня, коли я підписував листи про скликання позачергової сесії не було в Україні! Значить, міст Патона, де я був на День Злуки - не Україна? А фото звідти і тут є і у газетах! Чи пам'ятник Шевченку у Києві, де я ці листи підписував - теж не Україна? А я думаю,що Лук'янов, Рибак і Янукович -  не Україна! Зрив позачергової сесії,невиконання закону свідчать,що влада так боїться відповідальності за свої злочини,що готова встановлювати диктатуру негайно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Якщо замахнувся, то рубай" — Сас про ініціативу УДАРу щодо звільнення спікера

Нагадаємо, нардеп від фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов каже, що десять народних депутатів, які, серед інших 158, поставили свої підписи під вимогами про скликання позачергової сесії Верховної Ради, на момент складення документів (22-24 січня) були за межами України. Серед них він назвав: Геннадія Москаля, Миколу Княжицького та Олега Ляшка.

Зараз ви читаєте новину «Не слухайте провокаторів, по типу "промокашки" - Москаль відповів Лук'янову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі