понеділок, 03 червня 2019 18:29

Назвали головну мету першого закордонного візиту Зеленського

Назвали головну мету першого закордонного візиту Зеленського
Зеленський хоче надати чіткий та недвозначний сигнал закордонним партнерам. Фото: Proms

Головна мета першого закордонного візиту президента Володимира Зеленського - надати чіткий та недвозначний сигнал партнерам про незмінність курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію.

"На зустрічах з керівництвом ЄС та НАТО президент планує наголосити на тому, що нове керівництво держави взяло курс на глибинні перетворення і докорінні реформи, зокрема - безкомпромісну боротьбу з корупцією", - про це повідомила прес-секретар президента Юлія Мендель в Facebook.

Зеленський очікує від зарубіжних партнерів підтвердження подальшої підтримки України у боротьбі з російською агресією, а також фінансової, організаційної та експертної допомоги процесу реформ в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канал "Прямий" придбав квартиру родині шахтаря після суперечки із Зеленським

Прес-секретарка зазначила, що Зеленський планує зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером, головою Європейської Ради Дональдом Туском, Європейським комісаром із питань євро і соціального діалогу Валдісом Домбровскісом і президентом Польщі Анджеєм Дудою.

Лідер США Дональд Трамп запросив Володимира Зеленського до Вашингтона. В Адміністрації президента України висловили вдячність за запрошення.

Зараз ви читаєте новину «Назвали головну мету першого закордонного візиту Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі