середа, 11 липня 2018 15:00

НАЗК передасть до суду справу про корупцію Павелка

НАЗК передасть до суду справу про корупцію Павелка
НАЗК направить протоколи щодо корупційних дій президента Федерації футболу України Андрія Павелка до суду. Фото: ffu.ua

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) найближчим часом направить протоколи щодо корупційних дій депутата Верховної Ради України від фракції "Блок Петра Порошенка", голови бюджетного комітету парламенту і президента Федерації футболу України Андрія Павелка до суду.

Про це після зустрічі з керівником НАЗК Олександром Мангулом заявив керівник громадської організації "Ініціативи майбутнього" Олександр Воробей, повідомляє прес-служба організації.

За словами Мангула, НАЗК зібрало достатньо матеріалів для встановлення фактів вчинення Павелком "дій і прийняття рішень в стані реального конфлікту інтересів" під час засідань очолюваного ним комітету.

Крім того, підкреслюється, НАЗК має незаперечні докази порушення Павелком обмежень щодо сумісництва статусу народного депутата "у зв'язку із перебуванням на посаді члена Ради директорів Компанії UEFA Events SA, яка є прибутковою організацією".

"Керівництво НАЗК пообіцяло скласти за вказаними фактами відповідні протоколи та направити їх до суду у найкоротші терміни", - резюмували у "Ініціативах майбутнього".

Нагадаємо, петиція на ім'я президента України Петра Порошенка з вимогою негайного розслідування корупції в українському футболі, що очолює Павелко, вже набрала більше 12 тис. голосів і на даний момент знаходиться в топі серед звернень, що готуються до розгляду главою держави.

Зараз ви читаєте новину «НАЗК передасть до суду справу про корупцію Павелка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі