вівторок, 14 серпня 2018 13:59

Насіров заговорив про "потужний" похід на вибори

Насіров заговорив про "потужний" похід на вибори
У березні 2017-го, коли детективи НАБУ прийшли до Романа Насірова з підозрою, лікарі вивезли його на ношах під ковдрою у "Феофанію". Фото: відкриті джерела

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров заявляє, що продовженням носіння електронного браслету і забороною виїзду за межі Київщини йому перешкоджають у політичній діяльності.

Про це він написав у Facebook.

"Головна причина чергового незаконного рішення суду в тому, що дехто намагається позбавити мене можливості розвернути потужну інфраструктуру до виборів. Тому мені обмежили пересування країною та намагаються створили штучну ізоляцію", - заявив Насіров.

"Вони злякались, коли я почав реальну боротьбу з корупцією та зміни в системі ДФС", - додав екс-чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали хитрі мотиви кандидатів у президенти

13 серпня Шевченківський райсуд Києва продовжив дію зобов'язань, покладених на екс-очільника Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Він має носити електронний браслет, здати на зберігання закордонні паспорти, не залишати без дозволу Київську область, не спілкуватись із іншими фігурантами провадження та з'являтись за першим викликом суду чи правоохоронців.

Слідство вважає, що він протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Зараз ви читаєте новину «Насіров заговорив про "потужний" похід на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі