вівторок, 14 березня 2017 22:22

Насіров міг діяти не тільки в інтересах Онищенка

Насіров міг діяти не тільки в інтересах Онищенка
Холодницького запитали, чи дасть Насіров покази на перших осіб держави. Фото: УНІАН

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров міг діяти в інтересах третіх осіб, не тільки нардепа-утікача Олександра Онищенка.

Це в ефірі в ефірі "Лівий берег з Сонею Кошкіною" не заперечив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

На запитання, чи Насіров дасть покази на перших осіб держави, зокрема на президента Петра Порошенка, Холодницький відповів: "Всі хочуть почути якісь сенсації. Не можу коментувати. Коли вже закінчиться ця піар-напруга, коли слідство стане слідством, а не шоу, тоді вже аналізуватимемо усю доказову базу".

"Стаття, яку інкримінуємо, передбачає, що він міг діяти не лише із власних мотивів, а в інтересах третіх осіб. В даному випадку в інтересах Онищенка і підконтрольних йому підприємств", - продовжив він.

На уточнення ведучої: "Або можливо в інтересах тих, хто давав розпорядження діяти в інтересах пана Онищенка", головний антикорупційний прокурор відповів: "Або можливо і так".

"Наполягатимемо, щоб цей суд був відкритий", - додав Холодницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник САП каже про незалежність від Порошенка

Апеляційний суд Києва залишив відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова під арештом.

У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Роману Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.

САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.

Йому інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.

Насіров обирався до Верховної Ради за списком "Блоку Петра Порошенка".

Зараз ви читаєте новину «Насіров міг діяти не тільки в інтересах Онищенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі