вівторок, 13 вересня 2011 10:31

"Наша Україна" хоче прогнати Литвина зі спікерського крісла

"Наша Україна" хоче прогнати Литвина зі спікерського крісла

Депутатська група "Нашої України" підтримує рішення Комітету опору диктатурі відправити спікера ВР Володимира Литвина у відставку і засуджує його дії під час  ухвалення "антинародних" пенсійної та податкової реформ.

Як повідомила прес-служба партії "Наша Україна", про це заявив народний депутат, секретар комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Володимир В'язівський.

"Володимир Литвин став звичайним виконавцем волі Банкової. Його присутність на посаді спікера парламенту – маріонеткова", - наголосив політик.

За його словами, ще одним приводом для таких висновків є ситуація навколо законопроекту "Про гарантії держави щодо виконання судових рішень", який є "черговою спробою влади непомітно легалізувати механізм обмеження та скасування соціальних гарантій для людей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет опору диктатурі вимагає відставки Литвина за маніпулювання Радою

Зокрема, цей законопроект передбачає зміни до 17 чинних законів України, які дають можливість уряду в будь-який момент позбавити пільг 16 категорій громадян.

"Під приводом того, що в бюджеті начебто немає коштів, уряд зможе скасовувати та знижувати наявні пільги для шахтарів, медиків, учителів, працівників фармацевтичної галузі, чорнобильців, ветеранів, інвалідів і дітей війни, учасників бойових дій і багатьох інших", - уточнив В'язівський.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" хоче прогнати Литвина зі спікерського крісла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі