понеділок, 12 вересня 2011 18:42

Литвина не турбують спроби опозиції відправити його у відставку

Литвина не турбують спроби опозиції відправити його у відставку

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин не хвилюється з приводу наміру опозиції ініціювати його відставку.

"Якби це було під час моєї першої каденції, я, можливо, хвилювався б, а так, будь ласка, відповідно до регламенту потрібно зібрати підписи після цього на Верховну Раду винести і проголосувати, я не бачу тут проблеми", - сказав він журналістам в понеділок у Києві.

Литвин також закликав фракцію "Наша України - Народна Самооборона" не втягувати його у внутрішньофракційні розбирання.

"Підштовхування не потрібні, якщо дуже хочеться, щоб хтось оголосив, то нехай вийде керівник фракції і оголосить", - сказав він.

Литвин підкреслив, що всі звинувачення на його адресу з боку фракції НУ-НС з приводу того, що він не оголосив про виключення низки депутатів з цієї фракції, є безпідставними.

Він повідомив, що коли отримав заяви від низки депутатів НУ-НС, що їх неправомірно виключили з цієї фракції, йому довелося доручити регламентному комітету парламенту розібратися в ситуації, що склалася.

Зазначимо, що Литвин очолює Верховну Раду з грудня 2008 року. Він уже був спікером українського парламенту в 2002-2006 роках.

Зараз ви читаєте новину «Литвина не турбують спроби опозиції відправити його у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі