четвер, 11 листопада 2021 00:55

"Наша армія готова дати відсіч" - Зеленський про 100-тисячну армію РФ на кордоні з Україною

"Наша армія готова дати відсіч" - Зеленський про 100-тисячну армію РФ на кордоні з Україною
Зеленський прокоментував російські війська на кордоні. Фото: Укрінформ

Передислокація російських військових не є несподіванкою для української армії і вона готова дати відсіч будь-якому противнику.

На восьмий рік війни Україна вже звикла до того, що Росія збільшує військовий контингент на кордоні. Українські спецслужби знають про всі пересування, а бійці ЗСУ готові захищати Батьківщину будь-якої миті, сказав Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Він закликав медіа не роздмухувати паніку, яка грає на руку Росії в інформаційній війні з нашою країною.

"Психологічний тиск з боку Росії на нас давно не діє. Наша розвідка має повну інформацію, наша армія готова дати відсіч будь-кому, в будь-який час і в будь-якому місці. Ваша паніка точно не допоможе їй, але може допомогти противнику стати частиною інформаційної війни і принести країні не меншу шкода, аніж бойові дії", - сказав президент.

"Ми сподіваємося, що тепер у світі зрозуміють, хто насправді хоче миру, а хто стягує майже 100 тисяч військових до нашого кордону", – додав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові показали відео удару по позиціях окупантів

Росія систематично розпалює конфлікт, забезпечуючи нове озброєння на Донбасі. США та країни Європи багато років накладали санкції на Москву через те, що озброюють сепаратистів.

Зараз ви читаєте новину «"Наша армія готова дати відсіч" - Зеленський про 100-тисячну армію РФ на кордоні з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі