середа, 13 березня 2013 08:35

Наш план - вивести якомога більше людей на вулиці і взяти владу - "свободівець"

Наш план - вивести якомога більше людей на вулиці і взяти владу - "свободівець"
На думку "свободівця", найголовніша ідея акції полягає у тому, щоб вивести якомога більше людей на вулиці. Фото: ukrgazeta.com

Головна мета акції "Вставай, Україно!" - це виведення на вулиці якомога більшої кількості людей для протесту.

Про це 12 березня в ефірі телеканалу ТВі заявив голова Харківської облорганізації ВО "Свобода" Ігор Швайка.

"План - взяття влади. Ми зараз говорили про те, що у нас є зараз кадровий дефіцит. Так він і у "Свободи", і в "Батьківщині", і в УДАРа. Тобто, якщо сьогодні влада повністю буде наша, нам до цього часу треба підготувати, а за рахунок саме таких акцій зміцнюються осередки, приходять нові люди", - заявив Швайка.

За словами "свободівця", кожен день приходить велика кількість звернень людей до опозиції з проханням "врятувати". Тому опозиція готова вийти до людей і говорити з кожним громадянином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції немає чіткого плану повалення режиму - активіст

"Ми йому можемо запропонувати стати поруч із нами і говорити. Є звернення "врятуйте мене, тільки не називайте мого прізвища" - раз. Друге - звернення: "скажіть мені, що робити і я буду поруч із вами". Наше завдання виділити цю другу категорію людей, які готові сказати "Скажіть мені, що робити, і я буду вашим соратником і буду йти разом із вами", - сказав Швайка.

Він також підкреслив, що найголовніша ідея акції полягає у тому, щоб вивести якомога більше людей на вулиці, щоб підтримати опозицію і таким чином висловити свій протест. На основі нових людей і будуть формуватися осередки, які з часом підготуються до місцевих виборів і до локальних акцій.

Нагадаємо, на думку деяких політологів, акція опозиції "Вставай, Україно!" через відсутність конкретики у вимогах навпроти може відштовхнути громадян від опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Наш план - вивести якомога більше людей на вулиці і взяти владу - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

152

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі