вівторок, 12 березня 2013 14:03

Опозиція оголосила всеукраїнську акцію протесту "Вставай, Україно!"

Опозиція оголосила всеукраїнську акцію протесту "Вставай, Україно!"
Акцію протесту опозиціонери розпланували на чотири місяці. Фото: tsn.ua

Лідери опозиції Арсеній Яценюк і Олег Тягнибок оголосили всеукраїнську акцію протесту під назвою "Вставай, Україно!"

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Акцію протесту опозиціонери розпланували на чотири місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідери опозиції 16 березня проведуть всенародне віче у Львові - ЗМІ

"Це - акція боротьби за свої політичні та економічні права. Вона є нічим іншим, як демонстрацією прагнення до змін українців. У кожному з обласних центрів ми проведемо великі марші, мітинги і зібрання. Хочемо, щоб люди висловили свою позицію, що вони хочуть жити у цій країні, що вони не хочуть президента Віктора Януковича. Ми вимагаємо відставки Януковича. У нас є свій соціально-економічний пакет, який має бути негайно виконаний. Завершенням цієї акції буде всеукраїнський марш у День Європи у Києві 18 травня. Наше завдання сьогодні як опозиції боротися не тільки в межах українського парламенту, а й поза ним. Адже політична сила має силу тільки тоді, коли підтримується народом", - сказав Арсеній Яценюк.

Перша акція протесту відбудеться у четвер у Вінниці, у п'ятницю - в Ужгороді, у суботу - у Львові. Наступного тижня опозиціонери працюватимуть у межах парламенту. Тоді продовжать акцію в інших містах.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція оголосила всеукраїнську акцію протесту "Вставай, Україно!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

419

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі