субота, 30 травня 2015 14:33

"Народний фронт" наполягає на негайному позбавленні депутатської недоторканності Сергія Клюєва

"Народний фронт" наполягає на негайному позбавленні депутатської недоторканності Сергія Клюєва
Фото: file.liga.net

Фракція "Народний фронт" наполягає на тому, щоб невідкладно винести на розгляд Верховної Ради подання Генеральної прокуратури про позбавлення депутатської недоторканності екс-регіонала Сергія Клюєва.

Про це повідомила народний депутат Світлана Войцеховська.

За її словами, вчора відбулося засідання Регламентного комітету з цього питання, де було ухвалене рішення направити подання про зняття недоторканності з Клюєва голові Верховної Ради Володимиру Гройсману.

Натомість члени комітету від "Народного фронту" Ірина Єфремова і Світлана Войцеховська висловили окрему думку, яка полягає у тому, що подання про зняття недоторканності потрібно одразу винести на розгляд парламенту, який і ухвалює остаточне рішення.

"Ми наполягали на тому, що питання достатньо досліджене, вмотивоване і потрібно підтримати подання Генпрокурора і внести це питання на розгляд зали", - наголосила Войцеховська.

Вона зазначила, що фракція "Народний фронт" послідовно відстоювала цю позицію, у тому числі під час вчорашнього засідання Комітету.

За її словами, рішення Регламентного комітету означає, що тепер вирішувати, чи виносити в сесійну залу на голосування подання про позбавлення недоторканності Сергія Клюєва буде спікер парламенту.

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" наполягає на негайному позбавленні депутатської недоторканності Сергія Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі