понеділок, 29 серпня 2022 11:24

Народ ніколи не забуде – Зеленський звернувся до українців у День пам'яті захисників
3

Наш народ ніколи не забуде кожного й кожну, хто бореться за Україну, хто віддав за неї своє життя.

На цьому наголосив президент Володимир Зеленський 29 серпня, у День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Звернення президент опублікував у Telegram.

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у  День пам'яті захисників
Фото: https://t.me/V_Zelenskiy_official/3055
Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у  День пам'яті захисників
Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у  День пам'яті захисників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодна жертва не стане марною – Залужний звернувся до українців у День пам'яті захисників

"І наша пам'ять – це не все, що в нас є. Наша незалежність, яку ми збережемо й передамо нашим дітям і онукам, наша перемога, яка обов'язково буде, стануть найкращим ушануванням пам'яті всіх, хто загинув у цій війні. Герої живуть вічно!" – зазначив Зеленський.

Майже 9 тис. українських героїв загинули у війні з РФ. Таку цифру назвав 22 серпня головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний на форумі "Захисники. Перекличка".

Щоденні втрати серед українських воїнів зменшилися завдяки постачанню Україні західного озброєння та ефективного його використання на фронті. Втрати ЗСУ зменшилися до 30 загиблих і 250 поранених за добу, розповів наприкінці липня президент Володимир Зеленський в інтерв'ю американському виданню The Wall Street Journal.

Зараз ви читаєте новину «Народ ніколи не забуде – Зеленський звернувся до українців у День пам'яті захисників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі