понеділок, 21 травня 2012 09:05

"Нам не страшно" - У Компартії обізвали "істерією" звернення кримських татар до Європи

"Нам не страшно" - У Компартії обізвали "істерією" звернення кримських татар до Європи
Олександр Голуб не боїться заборони в'їзду в країни Європи. Фото: svit24.net

Комуністи не бояться загрози заборони в'їзду в країни Європи. Більше того, подібні ініціативи вони називають "абсурдними і істеричними".

Про це в коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції Компартії Олександр Голуб, коментуючи заяву учасників мітингу, присвяченого черговій річниці депортації кримських татар, які закликали європейські уряди, ПАРЄ та ОБСЄ заборонити членам фракції Комуністичної партії у Верховній Раді в'їзд до країн Європи.

"Це абсурдна істерія, яка не має нічого спільного з якимись правовими нормами. Подібні загрози нікого з комуністів не злякають, оскільки ми не є представниками тієї фракції, яка здійснює вояжі за кордон і в якої там є рахунки, нерухомість і так далі. Коротше кажучи, нам не страшні подібні речі", - підкреслив Голуб.

На його переконання, цей "абсурдний заклик" з юридичної точки зору не буде реалізований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські татари закликали Європу зробити Симоненка "персоною нон ґрата"

Крім того, за словами комуніста, ця ініціатива викликана тим, що "ті люди, які зробили своєю професією досить прибутковий "захист" кримськотатарського народу, які побудували десятки і сотні вілл на березі Чорного моря, намагаються таким чином відвернути від суті проблем своїх співвітчизників, в тому числі і громадян України".

"Подібними заявами вони насправді доводять, звідки керуються подібні рухи, меджліси і збори. Вони звертаються до своїх господарів", - додав Голуб.

"З іншого боку це дійсно серйозна проблема, яку Україні потрібно вирішувати. Але спроби вирішувати свої нагальні економічні та політичні завдання, використовуючи для цього трагічні сторінки історії, на мій погляд, цинічно", - підсумував комуніст.

Зараз ви читаєте новину «"Нам не страшно" - У Компартії обізвали "істерією" звернення кримських татар до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі