четвер, 17 січня 2013 09:23

Національна рада перевірить 5 канал через скарги Мельниченка

Національна рада перевірить 5 канал через скарги Мельниченка
Фото: tsn.ua

Національна рада на засіданні 16 січня ухвалила призначити позапланову перевірку діяльності 5 каналу.

Про це йдеться на офіційному сайті відомства.

Рішення було прийнято з огляду на звернення громадського об'єднання "Комітет підтримки Миколи Мельниченка", що надійшло до регулятора 26 листопада 2012 року.

"На думку заявника, в ефірі телерадіокомпанії мали місце передання каналу в суборенду та ретрансляція програм ТОВ ТРК "Медіа маркет" усупереч вимогам Законів України "Про телебачення і радіомовлення" та "Про рекламу". Такого висновку ГО "Комітет підтримки Миколи Мельниченка" дійшло, здійснюючи у період із червня по жовтень 2012 року в домашніх умовах вибірковий запис програм 5 каналу", - говориться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УДАРі скаржаться на прогульщиків-"регіоналів": "З перших днів нової ВР вони намагаються її дискредитувати"

Станом на 25 грудня 2012 року відповіді на звернення Національної ради стосовно цього питання від мовника не надходило.

Також Національна рада ухвалила рішення про призначення позапланової перевірки діяльності  Черкаської ОДТРК, м. Черкаси та ТОВ "ТРК ІТВ", м. Сімферополь, АРК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції обіцяють на наступній сесії ще жорсткіше боротися із "кнопкодавами"

Як ідеться у зверненні журналістського інтернет-порталу "Крим.Коментарі", що надійшло до Національної ради 30 листопада 2012 року, в ефірі телерадіокомпанії 28 листопада 2012 року в прайм-таймі вийшов сюжет із неприкритою ненормативною лексикою.

Зараз ви читаєте новину «Національна рада перевірить 5 канал через скарги Мельниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі