неділя, 14 жовтня 2018 21:43

Націоналісти розгромили офіс Медведчука

Націоналісти розгромили офіс Медведчука
У Медведчука розбили офіс. Фото: Кореспондент

Члени праворадикальних організацій Традиція і порядок і С14 розгромили офісну будівлю на вулиці Липинського у Києві, яка, за їхніми даними, є власністю політика Віктора Медведчука.

Учасники погрому вибили ролети, які захищали вікно, і кинули всередину приміщення піротехнічні фаєри. На стіні будівлі написали "Слава нації", "Смерть ворогам", повідомляє LB.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацрада взялась за канал Медведчука

Віктор Медведчук неодноразово виявляв свою проросійську налаштованість.

7 жовтня в ефірі російського телеканалу ТВЦ він заявив, що не бачить російської агресії по відношенню до України. Вперше Медведчук заявив, що не вважає Росію агресором, в квітні 2018 року.

Відповідаючи на питання про наявність російських частин на Донбасі Медведчук заявив, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ "ніколи не повідомляла про наявність регулярних частин РФ на території, непідконтрольній Україні".

Він також не відповів на питання про наявність російського озброєння на Донбасі, також його не цікавить питання, хто саме фінансує терористів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти розгромили офіс Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі