субота, 11 листопада 2017 11:43

На з'їзд "Народного фронту" прийшов прем'єр

На з'їзд "Народного фронту" прийшов прем'єр
Партія "Народний фронт" проводить з'їзд. Фото: nfront.org.ua

У Києві розпочався з'їзд політичної партії "Народний фронт".

У програмі з'їзду - звіт за результатами діяльності та основні напрямки роботи партії на майбутнє, повідомляють у прес-службі партії.

Лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк зачитав вітальне слово від канцлера Німеччини Ангели Меркель та Європейської народної партії.

"Цей з'їзд потрібен для всіх. Ми повинні сказати, що ми як команда зробили для України. Щоб українці, які у 2014 році обрали "Народний фронт", зрозуміли, чому за нас голосували", - заявив Яценюк.

На з'їзді виступив прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Він зачитав вітальне слово.

Також прибули секретар РНБО Олександр Турчинов, голова Верховної Ради Андрій Парубій, народні депутати на чолі з керівником фракції НФ Максимом Бурбаком, керівники обласних партійних організацій і делегати з усіх регіонів України.

Також присутні члени уряду від "Народного фронту": міністр МВС Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко, міністр освіти Лілія Гриневич, міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр екології Остап Семерак, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місця вже нема" - у БПП поставили крапку на об'єднанні з "Народним фронтом"

Зараз ви читаєте новину «На з'їзд "Народного фронту" прийшов прем'єр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі