четвер, 09 листопада 2017 14:19

Коаліція хоче віддати "радикалам" антикорупційний комітет - Соболєв

Коаліція хоче віддати "радикалам" антикорупційний комітет - Соболєв
Фото: slovoidilo.ua

Парламентська коаліція планує призначити представника Радикальної партії на посаду голови антикорупційного комітету.

Про це повідомив чинний керівник комітету Єгор Соболєв на брифінгу у Верховній Раді.

"Мене хочуть звільнити з посади голови парламентського комітету з протидії корупції. Взагалі мені цим погрожують з весни. Але зараз підготовка активізувалася. Колеги по комітету, делеговані до нас "Блоком Петра Порошенка" та "Народним фронтом", розповіли, що їх примушують поставити підписи під зверненням до Парламенту з проханням призначити іншого голову.

Цю посаду пропонують представнику Олега Ляшка, щоб отримати голоси "Радикальної партії" для цієї операції", - сказав Соболєв.

Він зазначив, що усуненням його з посади займаються Ігор Кононенко із БПП, Максим Бурбак, Антон Геращенко та Андрій Іванчук із "Народного фронту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді почались торги за законопроекти

Лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк повідомив, що "Блок Петра Порошенка" хоче контролювати парламентський комітет із запобігання та протидії корупції. Для цього планують скинути з посади керівника комітету Єгора Соболєва.

Зараз ви читаєте новину «Коаліція хоче віддати "радикалам" антикорупційний комітет - Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі