понеділок, 04 лютого 2008 11:45

На зустрічі з Януковичем Ющенко закликав не блокувати Раду

На зустрічі з Януковичем Ющенко закликав не блокувати Раду
Президент Віктор Ющенко й голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Віктор Янукович обговорили діяльність фракції в парламенті 6-го скликання.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Відповідно до повідомлення, Ющенко закликав фракцію ПР до конструктивної роботи в Раді, він підкреслив, що мова йде як про організаційний, так і про законодавчі аспекти роботи ПР у парламенті.

Президент підкреслив, що і в опозиції, і в більшості в парламенті зараз є всі можливості для повноцінної співпраці.

Сторони також обговорили питання доопрацювання державного бюджету на 2008 рік.

Близько 15 депутатів від фракції ПР блокували трибуну парламенту 25 січня.

Раніше ПР обіцяла блокувати роботу Раду 25 січня у разі нерозгляду її проекту постанови про обов"язковість референдуму перед організацією вступу України до НАТО.

ПР закликає голову парламенту Арсенія Яценюка відкликати свій підпис під зверненням до країн-членів НАТО із проханням розглянути на найближчому саміті організації можливість приєднання України до плану дій щодо членства в цій організації.

Україна просить країни-члени НАТО розглянути можливість її приєднання до Плану дій щодо членства в організації на Бухарестському саміті (Румунія) у квітні.

Зараз ви читаєте новину «На зустрічі з Януковичем Ющенко закликав не блокувати Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі