понеділок, 29 жовтня 2012 02:33

"На західній Україні люди все голосніше говорять, що за комуністів жилося краще" - Симоненко

"На західній Україні люди все голосніше говорять, що за комуністів жилося краще" - Симоненко
Петро Симоненко про західну Україну: "Там діти виховуються на асфальті". Фото: podrobnosti.ua

На Західній Україні почали розуміти, що за комуністів жилося краще.

Про це розповів лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко.

Він наголосив, що за попередніми результатами парламентських виборів, підтримка КПУ у західних регіонах значно зросла.

"Це пов'язано із тими процесами, які сьогодні відбуваються на території західної України. Ці регіони повергнуті у пучину дуже серйозних випробувань. Там в кожній родині хтось поїхав з рідних на заробітки за кордон. Там діти виховуються на асфальті, а не в  системі державних органів. Там дійсно колосальні проблеми з руйнуванням основних фондів. Те, що будували комуністи на території західної України, сьогодні просто закрито, чи доживає свій вік", - пояснив політик.

Симоненко додав: "Що, ми даремно створювала там заводи? Та створювали, щоби на території західних областей були і робочі місці, і розвивалася наука. Ми пишалися тим, що Львів і Львівська область були причетні до космічної програми. Все це було реаліями. Де вони зараз? Немає цих реалій".

Лідер КПУ запевнив, що саме тому зараз в тих областях все більше людей підтримують комуністів: "Тому те, що відбувається сьогодні на території західних областей, призвело до того, що люди тихо, але вже голосніше і голосніше говорять про те, що при комуністах вони жили значно краще".

Водночас, Симоненко обурився  масовими фальсифікаціями, які відбуваються під час голосування та підрахунку голосів:

"Хіба за комуністів могла бути така ганьба під час виборів? Та такого взагалі не могло бути. Ніхто в голові не тримав такого, щоб могли подумати, що є можливість таких обсягів фальсифікацій виборчого процесу".

Зараз ви читаєте новину «"На західній Україні люди все голосніше говорять, що за комуністів жилося краще" - Симоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі