пʼятниця, 24 травня 2019 16:07

На Порошенка написали заяву про організовану злочинну групу

На Порошенка написали заяву про організовану злочинну групу
Соратник Януковича Портнов пише, що Порошенко "у складі організованої злочинної групи заволодів каналом "Прямий". Фото: УНІАН

Колишній заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов зареєстрував у ДБР уже третю заяву про злочини п'ятого президента Петра Порошенка.

Про це Портнов повідомив у Facebook.

"Друзі, зареєстрував у Державному бюро розслідувань третю заяву про відмивання коштів, легалізацію незаконних доходів і несплату податків екс-президентом Порошенком, який у складі організованої злочинної групи заволодів телеканалом "Прямий", оформивши його на офшорну компанію, яка фіктивно належала колишньому члену Партії регіонів Макеєнку" , - написав він.

Раніше Портнов писав до ДБР заяви про можливу державну зраду Порошенка та відмивання вкрадених у армії коштів через офшорні угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеленський відчуває нестачу сил у боротьбі з Порошенком" - експерт про повернення Портнова

Андрій Портнов каже, що після повернення в Україну почувається в безпеці, оскільки його "охороняють поліцейські з автоматами".

Зараз ви читаєте новину «На Порошенка написали заяву про організовану злочинну групу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі