середа, 06 вересня 2017 11:10

На Миколаївщині розпочали війну за місто

На Миколаївщині розпочали війну за місто
Мер міста Первомайськ Людмила Дромашко. Фото: pervomausk.info

Обласна влада Миколаївщини вибудувала схему зміщення з посади мера Первомайська Людмили Дромашко. Для цього обмежили постачання води у місті.

Про це йдеться в матеріалі "Миколаївської правди".

"5 вересня з шостої ранку і до 23-ї вимкнуте електропостачання насосних станцій Первомайського водоканалу, внаслідок чого школи й дитсадки залишилися без води", - зазначає автор.

Борг Первомайськводоканалу перед обленерго становить близько 1,8 млн грн. Він утворився через міжтарифну різницю - у чому винні державні органи. Через непогашення цієї різниці з держбюджету. Міський водоканал і мер не винні. Однак обмеження водопостачання діятиме, доки Людмила Дромашко не залишить посаду міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міського голову збираються замінити за допомогою трьохходівки

"Це таке "примушення до покори" - тиск на мера, щоб вона "добровільно" написала заяву на звільнення з посади. Тиск губернатор Олексій Савченко вчиняє через обленерго. На 6 вересня Людмилу Дромашко викликали до голови облдержадміністрації "на килим". Якщо вона напише заяву на звільнення за власним бажанням, то до Первомайська "на білих конях" в'їдуть губернатор і його майбутній намісник - депутат обласної ради Михайло Талпа", - пише автор.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині розпочали війну за місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі