середа, 01 грудня 2010 19:45

На Майдані завтра очікують представників Януковича

На Майдані завтра очікують представників Януковича

Підприємці, які протестують проти Податкового кодексу, очікують у четвер на Майдані Незалежності в Києві представника адміністрації президента України, повідомила голова комітету з підприємництва "тіньового" уряду України, член переговорної групи підприємців Оксана Продан.

"Ми завтра у себе чекаємо когось з адміністрації президента, який розповість про подальше і повідомить нам про рішення президента (щодо змін до Податкового кодексу)", - сказала вона в середу ввечері.

На питання, чи знає вона про підписаний Меморандум про узгодження спільних дій по внесенню змін до Податкового кодексу, Продан сказала: "Я меморандум не підписувала і не була туди запрошена. Але знаю, що від підприємців там були представники адміністрацій ринків".

Інший представник підприємців, відповідальний за зв'язки зі ЗМІ Володимир Дорош також не має інформації про зустрічі представників підприємців з прем'єр-міністром або "його оточенням" в середу або четвер.

У середу на офіційному сайті уряду України розміщено повідомлення про те, що урядова робоча група і представники малого бізнесу, ті, які працюють за спрощеною системою оподаткування, підписали Меморандум про узгодження спільних дій по внесенню змін до Податкового кодексу. Уряд на переговорах представляв міністр фінансів України Федір Ярошенко.

Як повідомили ЗМІ, заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що в четвер в адміністрації президента відбудеться розмова глави держави Віктора Януковича з представниками підприємців.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Майдані завтра очікують представників Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі