пʼятниця, 15 січня 2010 18:32

На Львівщині пропонують купити голос від 100 до 300 грн

На Львівщині пропонують купити голос від 100 до 300 грн

У львівської міліції є інформація про випадки підкупу виборців, повідомляє Відділ громадських зв"язків ГУМВС в Львівській області з посиланням на заступника начальника ГУМВС в Львівській області Василя Струса в п"ятницю.

За даними Струса, зловмисники за один голос пропонують від 100 до 300 грн.

"Міліція Львівщини повністю готова до проведення виборів. Проте, у нас є інформація про те, що готуються провокації. Але ми робитимемо все, щоб протидіяти їм", - сказав Струс.

За його даними, вже зараз співробітники міліції працюють на дільницях, охороняючи виборчі бюлетені. Правоохоронці забезпечуватимуть охорону громадського порядку з моменту відкриття дільниць, а після завершення виборів - проводити супровід бюлетенів територіальних виборчих округів.

"Міліція буде класти край будь-яким спробам підкупу виборців, винних притягати до кримінальної відповідальності", - запевнив заступник начальника ГУМВС України у Львівській області.

Крім того, у міліції є відомості про те, що нібито в область завезли спеціальні ручки, написане якими зникає через певний час. У правоохоронних органах вважають, що такі ручки можуть використовуватися для відміток у виборчих бюлетенях.

Струс розповів також, що за вказівкою МВС були створені спеціальні групи, які напередодні виборів ведуть перевірку заяв про голосування вдома, з"ясовують, чи дійсно люди писали такі заяви.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині пропонують купити голос від 100 до 300 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі