неділя, 25 жовтня 2020 20:47

На Київщині зафіксували фальсифікацію з бюлетенями

  Фото: oporaua.org
Фото: oporaua.org

У Броварах спостерігачі зафіксували пронумеровані бюлетені й контрольні талони.

Про це повідомляє громадянська мережа Опора.

"Спостерігач Опори зафіксував факт нумерації бюлетенів на дільниці №321218, що у Броварах на Київщині. Додаткові позначки помічені на бюлетенях й контрольних талонах для голосування за кандидата на міського голову Броварів та депутатів міської ради. Про цей факт поставлено до відома членів виборчої комісії", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування від Зеленського проводиться біля 55% виборчих дільниць

  Фото: oporaua.org
Фото: oporaua.org

Як видно на світлинах спостерігача Опори, бюлетені містять додаткову нумерацію, котра є забороненою, окрім тієї, що зроблена під час друку бюлетенів.

Зазначається, що громадянська мережа Опора намагалася зв'язатися із секретарем Броварської міської ТВК. Ця комісія була відповідальна за друк даних бюлетенів. Станом на час публікації матеріалу слухавку ніхто не підняв і отримати відповідь не вдалося.

У Запорізькій області в смт Веселе внаслідок падіння електроопори були знеструмлені дві виборчі дільниці та територіальна виборча комісія.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині зафіксували фальсифікацію з бюлетенями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі