понеділок, 29 жовтня 2012 02:17

На Кіровоградщині під наглядом міліції масово вкидаються бюлетені - Супрун

На Кіровоградщині під наглядом міліції масово вкидаються бюлетені - Супрун
Людмила Супрун розповіла про тотальні фальсифікації на Кіровоградщині. Фото: liga.net

На дільницях на Кіровоградщині відбуваються  тотальні фальсифікації.

Про це в ефірі Першого національного сказала Людмила Супрун.

Вона розповіла, що у Кіровоградській області масово вкидаються бюлетені, а коробки для їхнього зберігання не запечатані.

"Вкидаються бюлетені по 100 штук, потім вимикається світло. Коли зрозуміла стала наша перемога, виборча комісія, посилаючись на неіснуючу постанову ЦВК, припинила свою роботу на 2 години", - розповіла політик.

Вона продовжила: "Зараз збираються люди з коробками і під наглядом міліції переклеюють ці коробки. Коробки для зберігання бюлетенів мають бути запечатані. Вони не запечатані, всі відкриті, доклеюються,переклеюється, це охороняє міліція. Ми записали це на відео. Також записали прізвища працівників міліції, які здійснюють охорону розпечатаних коробок".

Вона наголосила, що таке, зокрема, у Голованівському районі на Кіровоградщині відбувається практично на всіх дільницях.

"З нашого боку застосовуються всі методи, щоби протидіяти такій фальсифікації. Ми це все фіксуємо і хочемо, щоби про це знала вся Україна", - підкреслила політик.

Супрун також повідомила, що ці порушення відбуваються на користь Партії регіонів:

"На виборчій дільниці, коли схопив  один із наших кандидатів у депутати за руку тих,хто вкидав бюлетені, а їх було понад сто, ми можемо побачити, що голосування йшло за кандидата від влади і за партію влади".

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині під наглядом міліції масово вкидаються бюлетені - Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі