середа, 02 грудня 2009 16:58

На горілці "Партія регіонів" - вірш про майбуття (ФОТО)

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутат від фракції ВО "Свобода" Ірина Сех повідомила, що один з українських виробників алкоголю готує до випуску серію горілки під назвою "Партія регіонів.

За її словами, на етикетці, виконаній в синьо-жовтих барвах, зображена карта України та напис "Україна". На звороті, де вказано міцність продукції, зацитовано вірш, який зокрема містить рядки:

"Регіони України – щастя кожної родини.

Ми крокуємо разом у майбуття.

Регіони України – наша партія єдина

За народ, за державність, за любов, за життя".

Як зазначено у заяві Ірини Сех: "Уявляємо, як хильнувши рекламної продукції, електорат "Партії регіонів крокуватиме до майбуття".

У заяві зазначено, що з одного боку вони усвідомлюють, що такими методами агітації та пропаганди Партія регіонів остаточно зіпсує собі імідж серед електорату, з іншого боку, "Свободу" обурює таке ставлення до народу, до виборців.

Минулого року у Казахстані з"явилася горілка "Хохлушка". Корок пляшки був зроблений у вигляді жіночої голови з косою,  заплетеною як у Тимошенко.

За матеріалами: ZAXID.NET
Зараз ви читаєте новину «На горілці "Партія регіонів" - вірш про майбуття (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі