неділя, 02 лютого 2014 12:27

На Євромайдані близько двох тисяч людей очікують на інформаційний мітинг
7

Фото: Фото: Людмила Парасківа

На Майдані Незалежності в Києві близько двох тисяч людей очікують на прибуття трьох лідерів опозиції. Про це повідомляє корспондент Gazeta.ua.

Активістам наразі показують новини. Трохи раніше звучала музика гурту "Океан Ельзи". Також організатори оголосили зі сцени, що вони не можуть знайти Вишняка Віталія.

В свою чергу люди на Грушевського продовжують патрулювати вулицю. Там нині все спокійно звучать українські пісні. Люди затримуються біля стенду, що біля готелю Дніпро. Там зображена карикатура з президентом України Віктором Януковочем, в.о прем'єра Арбузовим та президентом РФ Путіним.

Також на вулиці біля скляного кошика стоїть молодий чоловік, який збирає кошти для постраждалих євромайданівців.

"Ми переконані, що влада за три тижні зміниться. Зараз треба перечекати. Нинішній владі та опозиції тобто тим хто зверху проявити себе, бо народ уже себе так проявив як тільки міг. Мають прийти люди хороші, звільнити нас від барикад, внести спокій в наше життя. Зараз ми маємо надіятися на Бога та молотися за всіх українців. Я думаю, що весь світ молиться за українців, хто стоїть по цю сторону барикад. Ми сильна нація, тому і це витерпимо і переживемо. Потім лише згадуватимемо з усмішкою той страх, який переживаємо" - Юлія Кірієнко вихователька з Чернігівщини

Щонеділі їздить з матір`ю до Києва, аби підтримати активістів. Вони привозять до столиці їжу, ліки та одяг.

 

Зараз ви читаєте новину «На Євромайдані близько двох тисяч людей очікують на інформаційний мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі