вівторок, 18 жовтня 2011 10:51

На батьківщині Януковича розпочався збір підписів за Україну без нього

На батьківщині Януковича розпочався збір підписів за Україну без нього

Донецька обласна організація політичної партії "Фронт змін" оголосила, що в регіоні починається збір підписів проти президента Віктора Януковича, пише "Українська правда".

За словами керівника територіальної організації "Фронту змін" Олександра Ярошенка, в області встановлюються намети, в яких збиратимуться підписи під листівкою "Я проти Януковича!", які з'являться в усіх великих містах Донецького регіону.

Активісти збиратимуть підписи в людних місцях у невеликих містах, селах і селищах.

"Ми звертаємося до жителів Донецької області із закликом – скажіть "Ні" президенту, скажіть главі держави правду про те, що було зроблено ним і його владою за останні 2 роки. Правду про те, що ви стали жити не краще, як він вам обіцяв, а гірше", - закликав Ярошенко.

"Прийдіть до наших наметів і поставте свій підпис. І знайте, що ви зараз розписалися за краще життя, за нову Україну - без Януковича", - додав він.

Крім того, прес-служба "Фронту змін" повідомляє про перебіг акції "Україна проти Януковича" в різних регіонах та містах країни, а також про перешкоди акції в деяких з них.

Зокрема, акція зі збору підписів проти президента вже проходить у Луганську, Херсоні, Миколаєві, Житомирі, Полтаві, Києві, Хмельницькому, Чернівцях, Тернополі, Львові, Івано-Франківську, на Волині та Закарпатті, у Криму та ін.

Як відомо, президент Віктор Янукович у вівторок, 18 жовтня, буде в Донецьку, де братиме учать у заходах разом із президентом Росії Дмитром Медведєвим.

Зараз ви читаєте новину «На батьківщині Януковича розпочався збір підписів за Україну без нього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі