середа, 20 березня 2019 01:38

МЗС Росії повернули Україні ноту протесту щодо Криму

МЗС Росії повернули Україні ноту протесту щодо Криму
МЗС повернули ноту протесту. Фото: Укрінформ

Міністерство закордонних справ Росії повернуло зовнішньополітичному відомству України ноту протесту щодо візиту президента РФ Володимира Путіна на територію незаконно анексованого Криму без розгляду.

"Що стосується згаданої в заяві МЗС України ноти протесту, спрямованої МЗС Росії, то ми подібні ноти повертаємо без розгляду і реакції. Хотіли б підкреслити, що ні МЗС України, ні хто б то не був, не в праві вказувати російському керівництву, коли і як вибудовувати графік відвідування регіонів у власній державі", - йдеться в коментарі Департаменту інформації і друку МЗС Росії.

У російському міністерстві так само закликали Україну "визнати" вибір кримчан щодо їх "вибору остаточного возз'єднання з Росією".

"Закликаємо український МЗС визнати реальність - жителі Криму і Севастополя навесні 2014 роки зробили свій історичний вибір і остаточно возз'єдналися з Росією", - заявили в МЗС Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МЗС попередили про нову війну з Росією

Мустафа Джемілєв заявив, що Путін в таємному колі визнав приєднання Криму помилкою.

Зараз ви читаєте новину «МЗС Росії повернули Україні ноту протесту щодо Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі