середа, 24 грудня 2014 12:35

Ми почуємо багато чого цікавого про Льовочкіна - політолог

Ми почуємо багато чого цікавого про Льовочкіна - політолог
Фото: c-pravda.ru

За появою в пресі колишнього президента Віктора Януковича немає намагання політичної реінкарнації. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Ніякого політичного капіталу у Януковича не залишилося навіть в тих регіонах, де за нього постійно голосували. Для Сходу він - зрадник. Це був "постріл" в бік частини українського політикуму, яка хоче зайняти колишнє місце Партії регіонів. Льовочкін гарно вийшов із ситуації - навіть залишився у Верховній Раді, має своїх людей у коаліції, зокрема у "Блоці Петра Порошенка" та Радикальній партії. Це був натяк від Януковича, що ми багато чого цікавого ще почуємо про Льовочкіна та його роль у подіях кінця листопада минулого року. Такі заяви свідчать про те, що є ті, хто намагаються його відсунути", - зазначив він.

За словами експерта, Льовочкіну не треба реагувати - йому немає сенсу виправдовуватися, бо Янукович є тим джерелом інформації, до якого немає довіри.

Політолог вважає, що через такі заяви Володимир Путін намагається сформувати вигідну Кремлю нову політичну реальність. "У президента Росії змінилася стратегія. Він зараз буде чекати, коли політична ситуація зміниться у більш вигідний їм бік. Для цього реваншу та відвойовування позицій йому потрібні провайдери цієї ідеї. От їх і витягують", - додав Золотарьов.

Зараз ви читаєте новину «Ми почуємо багато чого цікавого про Льовочкіна - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі