четвер, 23 січня 2014 22:52

МВС вибачилося за інцидент з знущанням над активістом

МВС вибачилося за інцидент з знущанням над активістом
Віталій Захарченко Фото: news.liga.net

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко доручив принципово розібратися і дати правову оцінку діям усіх учасників скандального відеоролика, на якому правоохоронці знущаються над роздягненим активістом. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України в четвер. В УЗГ відзначили, що за даним фактом призначено службову перевірку.

"МВС України, перш за все, приносить вибачення за неприпустимі дії людей у ​​міліцейській формі, які фігурують у відео з оголеним чоловіком, що було поширене в ЗМІ", - йдеться в повідомленні.

У УЗГ МВС підкреслили, що зазначений матеріал вивчається, щоб встановити місце і час зйомки, осіб, які зображені на відео, а також умови, за яких було знято це відео.

Захарченко звернувся до особового складу органів внутрішніх справ і вказав на неприпустимість таких дій, а також закликав дотримуватися норм закону і моральності.

Як повідомлялося, в викладеному в Інтернеті відеоролику знято, як люди в чорній формі внутрішніх військ знущаються над чоловіком, якого роздягли на морозі на вул. Грушевського. На тілі молодого чоловіка видно синці. Після зйомок сцени чоловіка заштовхали в автобус. Відео, зняте днем, датоване 23 січня.

В останні дні в Києві температура вдень не перевищує 8 градусів морозу.

Зараз ви читаєте новину «МВС вибачилося за інцидент з знущанням над активістом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі