вівторок, 22 вересня 2020 15:19

Мультимільйонер-реформатор Зеленського має кримінальне минуле

Мультимільйонер-реформатор Зеленського має кримінальне минуле
Проти мільйонера-реформатора Зеленського було порушено кримінальну справу в Казахстані. Фото: Facebook/dkaleniuk

Казахський мільйонер Маргулан Сейсембаєв, який допомагатиме з реформами президенту Володимиру Зеленському, має проблеми із законом.

Про це повідомила виконавча директорка Центру протидії корупції Дарія Каленюк у Facebook.

"На нас чекає казахське економічне диво. МВФ не присилає місії, і нам не світить наступний транш у найближчі пів року. Західні інвестори виводять інвестиції із-за атаки на незалежні інституції, як-от НБУ, НАБУ. ЄС всерйоз говорить про загрозу безвізовому режиму. Але в нас є вихід - економічні реформи, які були потрібні ще на вчора. І допоможе їх прискорити "інвестор і громадський діяч із Казахстану Маргулан Сенсембай".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 5 місяців рейтинг Зеленського знизився на понад 10% – КМІС

"Мільйонер утік у Москву. Там він отримав якісь гарантії безпеки для себе і родини та повернувся зі спокійною душею в Казахстан. Ні, ну для чого нам західні експерти, гроші МВФ та ЄС, огидні соросята, якщо в нас є Сенсембай. Зробимо Казахстан в Україні разом", - підсумувала директорка.

22 вересня казахський мільйонер Маргулан Сейсембаєв зустрівся з президентом Володимиром Зеленським та заявив, що допомагатиме йому підвищувати ефективність реформ і законодавства в Україні.

Маргулан Сейсембаєв - засновник керуючої компанії Seimar Investment Group. Він бере участь у структурах групи венчурних фондів Asadel Group (Сингапур).

Згідно з рейтингом журналу Forbes, 2019 року він був 33-м у списку найвпливовіших бізнесменів Казахстану.

За рік він заробив понад $1 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Мультимільйонер-реформатор Зеленського має кримінальне минуле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі