вівторок, 22 вересня 2020 12:15

Зеленський знайшов собі іноземного реформатора

Зеленський знайшов собі іноземного реформатора
Бізнесмен із Казахстану зустрівся із Зеленським і розкрив свої плани в Україні. Фото: Facebook/seimargulan

Казахський мільйонер Маргулан Сейсембаєв допомагатиме президенту Володимиру Зеленському підвищувати ефективність реформ і законодавства в Україні.

"Зустрічався з президентом України Володимиром Зеленським. Поговорили з ним і його командою близько години. Я презентував йому свою пропозицію щодо підвищення ефективності процесу впровадження реформ та законодавства", - написав мільйонер у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський назвав другу проблему в Україні після коронавірусу - і це не війна

"Йому (Зеленському, - Gazeta.ua) все дуже сподобалося. Він сказав, що це настільки потрібно і важливо. Це їм потрібно ще "вчора". Попросив прискорити. Я пообіцяв розпочати роботу негайно", – додав Сейсембаєв.

Сейсембаєв зазначив, що може надовго "застряти" в Україні, оскільки тут на нього чекає "велика, цікава й копітка робота".

Він також заявив, що не збирається займатися революціями чи якоюсь опозиційною діяльністю, а лише допомагатиме Україні.

Маргулан Сейсембаєв – казахстанський підприємець, голова ради директорів компанії "Сеймар" (1991-2009). Акціонер АТ "Альянс Банк" (до 2009 року). Президент Федерації шахів Казахстану (2007-2009).

Зараз ви читаєте новину «Зеленський знайшов собі іноземного реформатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі