понеділок, 10 грудня 2007 11:23

Мороз ходитиме в Раду поки його не покличуть у залу

Екс-спікер Верховної Ради третього та п"ятого скликань Олександр Мороз як і раніше ходить у Верховну Раду.

Про це він заявив у суботу в Харкові, відповідаючи на питання про те, як він використовує час, що звільнився після виборів.

"Я зараз ходжу на роботу у Верховну Раду, оскільки в мене там кабінет – робоче місце як у колишнього голови парламенту – поки що. Поки колишнього, я маю на увазі", - уточнив Мороз із усмішкою.

"І занять там для мене достатньо, що стосуються законодавчої роботи, до речі, тому що я зберігаю контакти з людьми, які знаходяться і в апараті парламенту, і в політичних структурах, у фракціях... Таким чином, я собі заняття знаходжу", - додав він.

У відповідь на уточнююче питання, як довго він має намір ходити у свій парламентський кабінет, Мороз сказав: "Поки не покличуть у залу".

Мороз - лідер Соцпартії, спікер Верховної Ради третього і п"ятого скликання. У Верховну Раду шостого скликання не пройшов: СПУ набрала 2,86 % голосів на виборах.

7-8 грудня Мороз відвідав Харків, де побував на заводі "Автрамат" і взяв участь в обласній партконференції СПУ, повідомляє "МедіаПорт".

Зараз ви читаєте новину «Мороз ходитиме в Раду поки його не покличуть у залу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі