четвер, 17 червня 2010 18:17

Міністр Тимошенко пояснив, чому його викликали в СБУ

Міністр Тимошенко пояснив, чому його викликали в СБУ

Служба безпеки України звинуватила екс-міністра регіонального розвитку Василя Куйбіду у порушенні законодавства при призначенні на посаду місцевого чиновника.

Про це екс-чиновник сказав в інтерв"ю журналістам.

"Мене протримали дві з половиною години та звинуватили у порушенні чинного законодавства - 2010 року без конкурсу призначив одного з начальників обласного Держархбудконтролю, відмовились дати документи, які стали підставою для звинувачення. Не пояснили чому інші призначення ані мої ані мого попередника, які так само відбувалися, не викликають в них такого сумніву", - розповів Куйбіда.

Екс-міністр наголошує, що ця права є замовною: "Виникає питання кому це вигідно, що смикають мене та інших людей. Чи пов"язано це з майбутніми виборами...Я переконаний, що справа шита білими нитками"

Куйбіда пояснив, що ля такого призначення не потрібно проводити конкурс, його можна врегулювати "постановою Кабміну".

Колишній чиновник також припустив, що матеріали справи протягом трьох днів передадуть до суду, додавши, що швидше за все це буде Шевченківський райсуд.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міністр Тимошенко пояснив, чому його викликали в СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі