середа, 09 червня 2010 15:19

Міліція штурмувала офіс "Бютівця" помилково?

Міліція штурмувала офіс "Бютівця" помилково?

Офіс народного депутат від БЮТ Костянтина Бондарева штурмували помилково.

Про це він сказав в коментарі "Обкому".

"Як зараз з'ясовується, вони помилилися дверима. Справа в тому, що на першому поверсі будівлі, де я орендую приміщення, є інші двері, на яких написано "Комерційний банк". Вони хотіли вдертися туди, але чомусь вирішили ще (про всяк випадок) вломитися в приймальню народного депутата ", - сказав Бондарєв.

За його словами, невідомі залишили приміщення його офісу, не надавши жодних пояснень.

"Під замком я перебував недовго. Приблизно через 45 хвилин після захоплення мого приміщення ці незрозумілі співробітники незрозумілою організації залишили. Вони втекли, забувши навіть представитися. Але зате вони залишили в приміщенні погром: вибиті двері, покручені замки, побиті люди ", - сказав він.

"Зараз до мене приїхали і з райвідділу міліції, і з міського управління МВС. Я пишу заяву, мої помічники дають пояснення, міліція проводить слідчі дії. Вилучена фомка, якої ламали двері. Намагаємося з'ясувати, співробітники якої спецслужби здійснили цей наліт ", - повідомив Костянтин Бондарєв.

За його словами, що увірвалася в його офіс група налічувала близько 20 осіб.

"У них на спинах було написано" Податкова міліція ". Були серед них і люди в цивільному і без зброї. Але у них були і відеокамери, і фотоапарати, якими вони фотографували мої документи. А особисто вони не представлялися. Обличчя у них були дуже задоволені, і їх взагалі не бентежило те, що вони зламали двері, на яких було написано "Приміщення народного депутата України". Я почав дзвонити в міліцію і, мабуть, їх цим налякав ", - пояснив народний депутат.

Раніше прес-служба БЮТ повідомила, що міліція захопила приймальню народного депутата Костянтина Бондарєва

Нагадаємо, що на брифінгу лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що на її депутатів чиниться безпрецедентний тиск.
Зараз ви читаєте новину «Міліція штурмувала офіс "Бютівця" помилково?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі