пʼятниця, 19 липня 2013 16:03

Міліції дали наказ жорстко помститися і розібратися з врадіївцями - Мірошниченко

Міліції дали наказ жорстко помститися і розібратися з врадіївцями - Мірошниченко
Ігор Мірошниченко. Фото: ipress.ua

"Беркуту", який розігнав вночі учасників Врадіївського ходи, дали наказ помститися за штурми райвідділів та протести.

Таку думку висловив депутат "Свободи" Ігор Мірошниченко.

"Я думаю, що безумовно в міліції дали наказ дуже жорстко помститися, дуже жорстко розібратися з учасниками Врадіївського ходи. Оскільки учасники Врадіївського ходи були, скажімо так, введені в оману деякими політиканами, які сказали, що потрібно без політичних прапорів, без політичних гасел, без депутатів, це мирна акція громадян, поза політикуму - саме цим і скористалася міліція. Будь-які вимоги, будь-яка хода - це вже політика", - сказав Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти Врадіївської ходи в центрі Києва очікують на підтримку киян

Депутат зауважив, що зараз у Києві зібрано найбільший репресивний апарат в Україні.

"На сьогодні в Києві найпотужніший міліцейський репресивний апарат і найбільш репресивні методи, які застосовувалися по відношенню до мирних громадян. В черговий раз ми переконалися в цьому якраз минулої ночі", - заявив Мірошниченко.

"До речі, сьогодні 9 опозиційних депутатів від "Свободи"і "Батьківщини" були на зустрічі з Поповим. Ми серед усього, крім головного питання - виборів у Києві, акцентували його увагу на тому, що тільки в Києві є така кількість "Беркута", який бере участь у всіх мирних демонстраціях, у всіх мирних заходах і дуже часто застосовує неправомірну силу і перевищує свої службові повноваження", - розповів "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Міліції дали наказ жорстко помститися і розібратися з врадіївцями - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі