субота, 13 березня 2021 12:47

"Ми подорослішали" - серед "Слуг" анонсували масштабне очищення

"Ми подорослішали" - серед "Слуг" анонсували масштабне очищення
Зеленський заявив про чистки "Слуг". Фото: Главком

"Слуга народу" поступово очищується від засланих козачків та випадкових людей. Про це заявив президент Володимир Зеленський на XI з'їзді партії "Слуга народу", повідомляє УП.

"Партія "Слуга народу" сьогодні починає новий період. Вважаю, ми, ви подорослішали, визнали помилки і зробили висновки. Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків та випадкових людей (є й такі). І ми готові рухатись далі", - сказав у зверненні.

Нагадав, що працюють в складних умовах, в умовах війни, коронавірусу, світової фінансової кризи.

"Коли проти нас стара система, олігархи, їхні ЗМІ, їхні судді, депутати, які втратили недоторканність, чиновники, які втратили схеми, тіньові царьки, які скуповували землю, що нібито не продається, тіньові букмекери, що заробляли мільярди, не сплачуючи жодної гривні до бюджету України, ті, хто поливав нас останніми словами, а тепер набиваються в друзі, ті, хто були друзями, а тепер поливають нас останніми словами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли вирішувалась доля Харківських угод - Зеленський виступав перед Януковичем та Медведєвим

Закликав вийти тих, хто вважає "все пропало".

Президент Володимир Зеленський розповів фракції "Слуги народу" в парламенті, як мають голосувати за деякі законопроєкти

Зараз ви читаєте новину «"Ми подорослішали" - серед "Слуг" анонсували масштабне очищення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі