понеділок, 28 травня 2012 08:56

Ми маємо ялового президента та іноземного прем'єра - Кармазін

Ми маємо ялового президента та іноземного прем'єра - Кармазін
Юрій Кармазін пояснив, чому у ВР не розглядалось питання повернення Росією радянських заощаджень. Фото: segodnya.ua

І президент Віктор Янукович, і прем'єр-міністр України Микола Азаров ведуть безпредметну - "ялову" - політику, не займаючись по-справжньому врегулюванням відносин із Росією.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат від фракції НУ-НС Юрій Кармазін, коментуючи той факт, що на минулому сесійному тижні парламентарії не включили до порядку денного проект постанови про необхідність врегулювання з Росією взаємовідносин з питань повернення Україні радянських заощаджень її громадян

"Тут йдеться про другосортність, нерозуміння того, що ці питання треба обговорювати. У проекті же йшлось про те, щоб доручити уряду підняти це питання", - зауважив Кармазін.

"Про що наші можновладці взагалі розмовляють? Про які неврегульовані питання з Росією можна говорити, якщо у нас всередині країни ці питання не обговорюються?" - поцікавився нунсівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати не захотіли встромляти Росії "ніж у спину"

На його думку, в Україні діють "ялові" президент, прем'єр-міністр та Міністерство закордонних справ.

"Ми маємо ялового іноземного прем'єр-міністра з МЗС і ялового президента. Ось що страшно. Вони усі ялові, бо не можуть це питання навіть зрушити з місця", - уточнив Кармазін.

За словами політика, існуванням подібних проектів постанов Верховна Рада прагне зробити з "пустих" очільників держави нормальних державотворців.

"Але неможливо з ялових прем'єра і президента зробити нормальних", - додав нунсівець.

Зараз ви читаєте новину «Ми маємо ялового президента та іноземного прем'єра - Кармазін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі