четвер, 21 листопада 2019 12:49

Меру Львова Садовому вручили підозру

Меру Львова Садовому вручили підозру
Раніше ГПУ відкрила справу про незаконний продаж 32 га землі. Фото: Deutsche Welle

Працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури вручили підозру меру Львова Андрію Садовому у зловживанні владою.

Про це Садовий повідомив у четвер у Facebook.

"Щойно прокурори Холодницького вручили мені електронною поштою повідомлення про підозру. Про що йдеться? У 2015 році Львів на відкритому конкурсі залучив інвестора - компанію СТР. Ми отримали від цієї компанії 54 млн грн за землю.

На цьому полі інвестор мав побудувати індустріальний парк. Починаючи з 2015-2016 років - блокування з усіх сторін. На рівні державної влади, Генеральної прокуратури.

За той час компанія CTP збудувала парки в Румунії, в інших країнах. Це третій за об'ємом інвестор, який інвестує в промислове майно. Вони мають намір створити тут у Львові три тисячі нових робочих місць. З того часу, з 2016 року, прокурори їздять, досліджують. Земля стоїть. Отакі реалії нашого часу, будемо боротися і будемо перемагати", - заявив Садовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий знайшов крайнього у програші партії на виборах

Раніше Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного продажу 32 га землі Львівською міськрадою.

У листопаді 2016-го у міськраді пройшли обшуки в рамках вказаної справи, а в липні 2017 року Садового викликали на допит до прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «Меру Львова Садовому вручили підозру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі