понеділок, 05 серпня 2019 09:57

Садовий знайшов крайнього у програші партії на виборах

Садовий знайшов крайнього у програші партії на виборах
"Я вважаю, що коли є проблема, то винен керівник", — Садовий. ФОТО: УНІАН

Відповідальність за програш "Самопомочі" на парламентських виборах лідер партії Андрій Садовий покладає на себе.

"Той, хто програв вибори, завжди може знайти причини. Але я вважаю, що коли є проблема, винен керівник. Ми не змогли вибудувати якісну комунікацію та донести виборцям наші думки", — сказав міськголова Львова у коментарі "РБК-Україна".

Садовий також підтвердив прагнення піти з посади лідера партії, утім, не виходитиме з неї. Нового лідера оберуть на осінньому з'їзді. "Самопоміч" починає готуватися до місцевих виборів, які, на думку політика, будуть плановими — восени 2020-го.

На запитання щодо повторного балотування на посаду міськголови Львова політик заявив, що має "таємний план", утім, його подробиць не розкрив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після провалу на виборах Гриценко може піти з керівництва своєї партії — ЗМІ

На позачергових парламентських виборах Об'єднання "Самопоміч" отримало 0,62% підтримки (91 тис. 569 голосів. - Gazeta.ua), посівши 14-е місце з 22. Партію у Верховній Раді представлятиме один мажоритарник. Найбільше голосів "Самопоміч" отримала у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях.

Зараз ви читаєте новину «Садовий знайшов крайнього у програші партії на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі