понеділок, 13 квітня 2009 09:36

Мер Запоріжжя зламав ключицю та ребро після суботника в парку

Мер Запоріжжя зламав ключицю та ребро після суботника в парку

У суботу, 11 квітня, мер Запоріжжя Євген Карташов потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Як розповіли Ъ-Україна в міськвиконкомі, Карташов травмувався під час падіння з мотоцикла після суботника у міському парку культури і відпочинку Дубовий гай.

"Мер посадив дерево і повинен був виїжджати. Біля входу в парк він побачив спортивний мотоцикл і попросив у господаря дозволу проїхатися. У мотоцикла виявилася широка підніжка, і Карташов під час руху зачепив нею бордюр. Після цього мер опинився на землі", - розповів співбесідник видання.

Карташова поклали в службове авто

Відразу після падіння Карташову допомогли піднятися і поклали в службове авто. Його доставили в лікарню екстреної і швидкої медичної допомоги Запоріжжя. Після лікарського огляду і проведення рентгена виявилось, що Карташов зламав праву ключицю і п"яте ребро.

"В даний момент Євген Григорович знаходиться в лікарні. Його стан оцінюють як задовільний", - повідомила начальник міського управління охорони здоров"я Надія Севальнева.

Раніше голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух отримав потрійний перелом ноги, граючи у футбол. Губернатор лише недавно вийшов на роботу і поки пересувається на милицях.

Карташов народився в 1942 році. З 2003 року - мер Запоріжжя. З 2006 року - віце-президент Асоціації міст України, голова обласної Федерації авіаційних видів спорту, "морж" із шестирічним стажем.

За матеріалами: КоммерсантЪ-Україна, Кореспондент.net.
Зараз ви читаєте новину «Мер Запоріжжя зламав ключицю та ребро після суботника в парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі