вівторок, 08 грудня 2009 16:10

Мельниченко здав Литвина на замовлення Ющенка – політолог

Мельниченко здав Литвина на замовлення Ющенка – політолог

Заява колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка про те, що замовником убивства журналіста Георгія Гонгадзе є спікер Володимир Литвин, була зроблена під вибори.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Михайло Басараб.

"Така відкрита заява Мельниченка з"явилася не випадково, бо скоро вибори. Мельниченко працює на користь президента Віктора Ющенка. Той показує, що виконує свої передвиборчі обіцянки. А п"ять років тому він обіцяв розкрити справу Ґонґадзе", - сказав експерт.

Басараб вважає, що самому Литвину додаткової загрози немає.

"Він не є потужним кандидатом, який може поборотися за перемогу на виборах. Можливо, після цієї заяви деякі прихильники Литвина не проголосують за нього. Важко сказати, за кого вони голосуватимуть замість нього. Немає таких досліджень", - зазначив він.

Як відомо, Мельниченко наголосив, що готовий відповідати за свої слова у суді. Він також заявив, що незабаром буде поставлена остаточна крапка в слідстві і відбудеться це вже в найближчий день.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко здав Литвина на замовлення Ющенка – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі