середа, 10 лютого 2010 11:22

Матвієнко назвав абсурдним висунення Яценюка в прем"єри

Матвієнко назвав абсурдним висунення Яценюка в прем"єри

Лідер Української республіканської партіїї "Собор" Анатолій Матвієнко заперечує інформацію про те, що вчора на політраді НУ-НС обговорювалося питання висунення кандидатури Яценюка на посаду прем"єра у разі створення коаліції з ПР.

"Кадрове питання по Яценюку учора на політраді не розглядалося, - сказав він. - Це абсурдно".

Матвієнко пояснив, що виступає за створення так званої третьої сили.

"Я за те, щоб ми створили третю силу і казав, що це має бути ініційовано і серйозно пропрацьовано з прицілом на 2012- 2015 рік. А вже в залежності від того, що працює на цю стратегію, то тоді й визначатися в поточних моментах, а не шукати зараз відповіді в якихось тактичних кроках суєти", - сказав Матвієнко.

Раніше Матвієнко неодноразово заявляв про актуальність утворення третьої політичної сили з незаангажованих політиків нової генерації. На його думку, потрібно дати зелену вулицю молодим людям, які не будуть переобтяжені стереотипами минулого.

Лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко також заперечив розгляд кадрових питань на вчорашній політраді блоку.

Нагадаємо, що сьогодні в ЗМІ з"явилася інформація про те, що нібито кандидатура Арсенія Яценюка розглядається на посаду прем"єра від фракції НУ-НС у разі створення коаліції з Партією регіонів.

Як повідомили джерела одного з інтернет видань, у вівторок лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко в ході політради блоку запропонував Яценюка як можливого кандидата.

За словами джерел, кандидатура Яценюка не викликала категоричних заперечень.

Під час засідання вирішили делегувати депутата Анатолія Матвієнка на переговори з Яценюком.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Матвієнко назвав абсурдним висунення Яценюка в прем"єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі