пʼятниця, 30 жовтня 2015 08:19

Масштабна пожежа у Сватовому та особливості виборів у Львові й Одесі - головні події минулої ночі

Масштабна пожежа у Сватовому та особливості виборів у Львові й Одесі - головні події минулої ночі

Gazeta.ua пропонує найважливіші новини за минулу ніч п'ятниці, 30 жовтня.

1. У Сватовому, що на Луганщині, загорілися склади з боєприпасами, які почали вибухати. За словами голова Луганської ВЦА Георгія Туки, до пожежі призвів постріл із ракетниці. У МВС повідомили про двох загиблих і трьох поранених.

2. Львівська міська виборча комісія прийняла постанову про другий тур голосування на виборах міського голови Львова. Як зазначено в постанові, жоден кандидат не отримав більшості від загального числа виборців, що взяли участь у голосуванні.

3. Одеський окружний адміністративний суд відхилив позов кандидата в мери Одеси Олександра Боровика до Суворовської районної виборчої комісії про перерахунок голосів. Відповідне рішення судді озвучили в ніч на 30 жовтня.

4. Сполучені Штати частково полегшили санкційне навантаження на Білорусь у відповідь на звільнення владою шістьох білоруських опозиціонерів. Про це заявив під час брифінгу у Вашингтоні речник Державного департаменту США Джон Кірбі.

5. Унаслідок повітряних ударів російської авіації в Сирії загинули майже 595 осіб, третина з них - цивільні. Про це повідомляє Сирійський центр моніторингу дотримання прав людини.

Зараз ви читаєте новину «Масштабна пожежа у Сватовому та особливості виборів у Львові й Одесі - головні події минулої ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі